Tervetuloa Wanhan Liesniemeen. Me olemme luomumarja- ja -vihannestila.  Kasvatamme Sauvossa noin puolen tunnin ajomatkan päästä Turusta luonnonmukaisesti  mansikoita, vadelmia, omenia, mustikoita, ja erilaisia vihanneksia kuten mm. varhaisperunaa, kesäkurpitsaa, herneitä ja loppukesän herkkuina mm. vesimelonia, sokerimaisseja ja syksymmällä Halloween-kurpitsat ja koristekurpitsat. Tarhaamme myös mehiläisiä ja näin ollen hunaja ja erilaiset hunajatuotteet kuuluvat valikoimiimme.

Kesäkahvilamme on avoinna kesäkuun puolivälistä mansikan satokauden loppupuolelle, ja tilapuotimme palvelee kesäkauden jälkeen sopimuksen mukaan muulloinkin. Joulun lähestyesssä löydät meiltä luomuserfitioidut joulukuuset.

Syksyllä tilapuotimme on pääsääntöisesti avoinna perjantaisin, klo 15-18.

Joulukuun 15.12. sunnuntaina järjestämme Wanhan Liesniemen joulumyyjäiset, klo 10-15. Myyjäisistä voit ostaa aitoja asioita joulun lahjoiksi tai joulupöydän herkuiksi. Myynnissä on niin käsitöitä, hunajaa, jouluruokia, herkkuja ym. sekä tietysti joulukuusia.

 Liesniemi on ollut keskiajalla säterikartano ja sitä ovat asuttaneet monet tunnetut aatelissuvut. Tällä mäellä on sijainnut myös kivestä 1500-luvulla rakennettu kartanolinna.  Noista rakennuksista on enää jäljellä yksi holvikellari, joka on entisöity entiseen loistoonsa.  Voimme järjestää toiveittesi mukaisen kokouksen tai vaikka juhlat keskiaikateemalla tarvittaessa.

Tervetuloa kokemaan elämyksiä ja mieleenpainuvia kokemuksia meille Sauvoon!