Istut päärynäpuiden alla, juuri leikatulla ruohikolla, mehiläisiä pörrää läheisen apilaniityn kukkasissa….on kesä.

Jos tulet mansikka-aikaan meille, voit suunnata kulkusi mansikkamaalle (joiden riviväleissä kasvaa apilaa ja heinää), ja poimia mansikoita joiden kasvatuksessa ei ole käytetty lainkaan kemikaaleja eikä mitään torjunta-aineita. Mansikoissa maistuu kesä ja kesän auringon niihin tuottama sokeri. Eikä mikään keinotekoinen.

Aitoja makuja. Poimittuasi mansikoita voit käydä juomassa kupposen kahvia tai vaikka mukillisen virvoitusjuomaa kesäisessä puutarhakahvilassamme, ja syödä vaikkapa jäätelöt terassilla.

Ja jos on oikein helteinen ilma, niin tutustumiskierros keskiaikaisen 1500-luvun kivikartanon holvikellariin jäähdyttää mukavasti.

Kaikkea näitä ja paljon muutakin voit nähdä ja kokea matkaamalla Sauvoon meille Wanhaan Liesniemeen, päiväksi maalle. Etenkin mansikka-aikana on kesä parhaimmillaan, mutta hyvin mieleenpainuva kokemus on se kun omenapuut, luumupuut ja päärynäpuumme ovat kukassa ja mehiläiset keräävät mettä niiden kukista. Tilallamme on kaikkiaan kasvamassa yli 700 erilaista hedelmäpuuta. Näky sekin jo itsessään.

Kukkien tuoksu ja mehiläisten pörinä ovat vaikuttava kokemus. Voit sopia myös tilan väen kanssa pienen esittelykierroksen mehiläistenhoidosta (jos et ole allerginen mehiläisen pistoille). Suojavaatetus tarjotaan innokkaimmille, jotka haluavat kurkistaa mehiläispesän sisään mehiläistenhoitajan kanssa.

Joulunalusaikaan voit tulla ostamaan joulukuusen koko perheen voimin kuusisafarillemme, jossa voit itse valita joulukuusen hoidetusta kuusentaimikosta. Samalla keitämme nokipannukaffet nuotiolla ja paistamme makkaraa.

Tervetuloa meille Sauvoon, päiväksi maalle, kokemaan aitoja makuja ja kokemuksia. Soita ja sovi retkestä Wanhaan Liesniemeen ( 040-8295105 tai 0400 595 547). Tehdään päivästänne ainutkertainen ja mieleenpainuva.