Keskiaikamarkkinat 2018

Keskiaikamarkkinat

Jossain kuuluu säkkipillin soittoa, leikari-ryhmä soittaa keskiaikaista musiikkia…soittimet ovat erilaisia puhallinsoittimia, luuttuja ja mitä nyt keskiajalla olikaan soittajilla, nenääsi nousee savun hajua, jossain paistetaan makkaraa avotulella, jostain kuuluu pajavasaran kilkutusta, kauppakujalla myyjät kojuissaan huutavat kilpaa siitä kellä ovat parhaat villat tai taljat….olet hypännyt 1500-luvulle keskiajalle…..avaat silmäsi ja huomaat olevasi joko la 21.7. tai 22.7. Sauvossa Liesniemen Keskiaikamarkkinoilla. Kaksi päivää elämää keskiajan tyyliin. Aitoja asioita. Elämyksiä kaikille aisteille. Puuhaa ja tekemistä, näkemistä, kokemista, syömistä…tule ja koe keskiaika Liesniemessä.

Lauantaina 21.7. markkinat alkavat kello 14, ja päättyvät kello 20.

Sunnuntaina 22.7. markkinat alkavat kello 10 ja päättyvät klo 15.

Ohjelma: kts. sivuiltamme:Keskiaikamarkkinat 2018 Ohjelma

Keskiaikainen juhlapöytä katetaan lauantai-illalla (varattava etukäteen, hinta 30 euroa,   0445330701 Miia tai spostilla info@grelsbole.fi).

Katso lisää Keskiaikaisesta Juhlapöydästä: Keskiaikainen Juhlapöytä

Ohjelmassa on mm. 4-henkisen leikari-ryhmän esittämä teatteriesitys keskiaikaiseen tyyliin sekä paljon keskiajan tyyliin esitettyä musiikkia. Markkinoilla on käsityöläisiä työnäytöksineen, jousiammuntaa keskiaikaisella jousella (maksullinen), vuohia ja muita kotieläimiä sekä lauantaina klo 14-17 yleisöratsastusta Etelämäen Tallin komealla hevosella (maks.) (kuvassa alla).

Kumpanakin päivänä on mm. säkkipillin soittoa.

Sunnuntaina on tiedossa myös huimaa akrobatiaa ja sirkustemppuja Sirkuskunnan Leikarien esittämänä .

Sirkuskunnan Leikarit (yllä)

Lapsille on erikseen omaa heille suunniteltua ohjelmaa niin lauantaina kuin sunnuntaina, mm. kasvomaalausta, pehmomiekkailua jne.  Erilaisia kotieläimiä tulee olemaan nähtävänä aitauksissaan.

Tapahtumassa ei tarvitse olla myöskään nälissään, sillä ruuasta huolehtii Matin Maku Matkat, saatavana mm. annoksia keskiajan tyyliin.

Alueelle on pääsymaksu. Lippujen hinnat ovat seuraavanlaiset:

1 pv lippu 5 eur/henk.

-perhelippu yhdelle päivälle 18 eur

-2pv lippu 8 eur/henk, perhelippu 2 pv 30 eur

HUOM: Järjestäjät varaavat oikeudet mahdollisiin ohjelmamuutoksiin.

.

(Clip art-kuvat Open Clip Art:ilta)

© 2019 Wanha Liesniemi.

Theme by Anders NorenUp ↑