2.7. 2022

ITSEPOIMINTA ALKAA.

Nyt helteet ovat vauhdittaneet mansikan kypsymistä niin että itsepoiminta voidaan aloittaa. Tervetuloa niin uudet kuin vanhatkin asiakkaat. Ota mukaan juotavaa (jota saa kyllä ostaa kahvilastammekin) hyvät jalkineet ja kesämieltä. VIetä  päivä mansikkamaalla (tai vaikka puolikas päivä), juo kupponen kahvila puutarhakahvilassamme vanhojen suurten omenapuiden alla ja nauti kesäisestä päivästä ja kesän äänistä ja tuoksuista (mm. tuoksujasmike kukkii puutarhassa parhaillaan).  Itsepoiminnassa sinut opastetaan  rivien kohdalle, jotka ovat juuri silloin itsepoiminnassa. Noudata annettuja ohjeita.  Meiltä saat ostaa 5 kg marjalaatikon hintaan 1 eur tai ota omat astiat mukaan. Itsepoimintahinta luomumansikalle on 8 eur/kg ja lajike on nyt 2.7. Polkaa. Marjat ovat  makeita ja aika kookkaita. Tervetuloa. Lapsille on pihalla mm Berg-polkuautoja.

28.6. 2022

Luomumansikan satokausi alkaa, Kauden alku tapahtuu ensin pieninä määrinä Polkaa valmiiksipoimittuina, 4 kg laatikossa. Näistä laatikoista otetaan varauksia, soita numeroon 040 8295105 (Susanna).  Laatikon hinta on 44 euroa. Itsepoimintaa ei ole heti ensimäisinä päivinä, sen alkamisesta ilmoitamme täällä sekä somekanavillamme (Face, Insta). Itsepoimintahinta tulee olemaan 8 euroa/kg.  Mansikkalajikkeina ovat Polka (päälajike), Salsa, ja Bounty. Pieniä määriä Koronaa ja Honeyetä on kasvussa myös.

Perjantaina 1.7. avaamme tilapuodin ja kesäisen puutarhakahvilan.  Nämä ovat avoinna kaikkina päivinä kello 10 – 16.  Mansikan itsepoiminta-aikaväli tulee olemaan laajempi, ja siitä ilmoitamme erikseen. Kesäkahvilan valikoimissa on korvapuusteja, munkkeja, ja mansikkainen Brita-leivos sekä jäätelöjä.

Voit viettää meilä aikaa enemmänkin, esim. tutustumalla mehiläispesän elämään tai keskiaikaisen kadonnen kartanolinnan kellariin. Nämä esittelyt pitää varata erikseen (040 8295105). Katso tarkemmin www-sivuiltamme Päivä maalla